index_dutch

UW PADI DUIKCENTER VOOR
SHARM EL SHEIKH, ZANZIBAR en MOZAMBIQUE.
In Afrika – Ervaar de fantastische wrakduiken te Sharm El Sheikh,
het duiken op ongerepte riffen te Zanzibar of de avontuurlijke duiken met
haaien te Mozambique.
Dive Africa Watersports – Padi 5 star duikscholen, duikcenters
en liveaboards Wij hebben in Afrika volgende
duikresorts – Sharm El Sheikh aan de rode zee, Nungwi
aan de noordkust van Zanzibar en Inhaca Island te Mozambique.

Duiken en snorkeling
Al onze Padi duikscholen en resorts, in Sharm el Sheikh, Egypte, Zanzibar, Tanzania en Inhaca Island, Mozambique, kunnen u een volledig en professioneel duikprogramma aanbieden met de nadruk op plezierig en veilig duiken. In Sharm el Sheikh, Zanzibar en Inhaca eiland kunnen onze meertalige medewerkers U een volledig pakket padi en SSI cursussen aanbieden. Nieuw is het “bubblemaker” programma, speciaal voor kinderen. Dagelijks hebben wij bootduiken en avontuurlijke duiken vanaf de kust met ervaren gidsen. Wij hebben ook een zeer uitgebreid Snorkelingprogramma. Al onze duikcenters hebben een zeer komplete en moderne verhuurafdeling voor al uw duikuitrustingen.

Duiken in Afrika
Voor duiken in de Rode Zee en Mozambique, hebben wij een uitgebreid aanbod live-aboards en fantastische liveaboard duiksafari’s. Nitrox is ook leverbaar in ons duikcenter te Sharm el Sheikh, Egypte.
 
In Tanzania maken wij gebruik van traditionele dhows, om te duiken op de fantastische duikplaatsen zoals Leven Banks en Mnemba Eiland.
 
In Sharm el Sheikh maken wij gebruik van grotere boten om te duiken op wereldberoemde duikplaatsen zoals Ras Mohammed, Ras um Sid en de Thistlegorm. Het gebruik van nitrox is aanbevolen voor de duiken op het diepgelegen wrak van de Thistlegorm.
Komplete service duikpakketten
Wij bieden u een zorgeloze en komplete duikvakantie aan. Onze unieke duikpakketten worden aan uw behoeftes en wensen aangepast. Wij bieden U de beste service aan voor al uw duik- en snorkelingvakanties, hotel en liveaboard boekingen, 24uur luchthaventransfer en opvangservice, alsook alle toeristische uitstappen en activiteiten voor de ganse familie. Wij zorgen ervoor dat U en uw familie zich steeds zeer welkom en gastvrij voelen in onze resorts en duikcenters.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>